Carnaval in Rio #4, dancing in the rain

Etter å tilbrakt nesten hele natten i Sambodromoen, sov vi til langt utover dagen i dag. Da vi våknet gikk turen mer eller mindre direkte inn til Rio igjen. Planen var å feste i Ipanema, og danse i gatene.

Vi møttes ved fergestasjonen Barcas som vanlig. Uvanlig nok var Joe og Mathias de vi måtte vente på. Da de endelig kom, var de verdt hvert eneste minutt vi hadde ventet, for synet av Joe var hysterisk!!!

 
Nydelig syn, haha. Han lignet på en merkelig versjon av Mystic fra X-men. Drakten var veldig avslørende på alle måter, så for å sette en ekstra spiss på det, hadde han stappet inn ikke bare en, men to fotballstrømper der utstyret er. Haha

Da vi endelig kom frem til Ipanema, bler vi fortalt at festen allerede var slutt, så det var bare å kaste oss på metroen, og forsøke å finne en ny fest. Heldigvis er det alltid en fest i Rio under Carnaval, faktisk er det mange fester til en hver tid.
Vi endte opp i centro, og fant en ølbod med to øl for 5r$, og det vr grunn nok til å ble værende. I samme område var det også en konsert der den fengende sambarytmen fikk det til å riste i rockfoten.
Etter at vi hadde ært der en liten stund, innså vi at dette var en fest for homofile, ikke at det var noe problem, det gjorde det bare dobbelt så morro!

En ting som er fantastisk med Brasil, er at hvis man trenger å bruke toalettet, er det bare å gå inn på nærmeste restaurant, og låne doen. Man trenger ikke kjøpe noe som helst. Elsker denne mentaliteten. Det var nettopp dette jeg og Cristina skulle, da vi snubla over verdens tykkeste supermann!

På vei tilbake gikk vi innom en ølbod, og samtidig plukka Cristina opp en brasilianer...

Når vi kom tilbake, fikk vi servert tidenes historie fra de andre. Eva, som hadde bestemt seg for å kjøre hanekamfrisyren sin også i dag, en frisyre som fikk henne til å se litt i overkant lespisk ut, hadde fått en stakkars lesbisk dame til å gråte. Det som hadde skjedd, var at Tim, den onde sør afrikaneren, hadde presantert dem for hverandre. Dama falt pladask for Eva, som innimellom var med på leken. De gangene hun prøvde å trekke seg vekk, tok Tim over flørtingen for henne. Eva bestemte seg for at nok var nok, og Joe ble hennes falske kjæreste, men lille frøken lesbisk kjøpte ikke skuespillet, hanekammen var litt for overbevisende! Til slutt måtte Joe til, å kline med Eva. Resultatet var at den stakkars dama, som hadde følt kjærlighet ved første blikk, fikk hjertet sitt knust, og gråt mer elller mindre hele natten...

Selv om stedet fløt over med homofile menn i overgangsalderen, og en og annen psykopatisk lespe, dukka det innimellom opp noen brukbare menn. På tidspunktet da jeg så dem, var de noe av det vakreste jeg hadde sett. Det sier en del om standaren på gjennomsnittsmannen der, for da jeg så bildene dagene etter, var de ikke akkuratt 10'ere, de rekker ikke en gang opp til lista...

Som det hadde gjort den siste uka, åpna immelens brnner seg over Rio, samtidig som det ble mørkt. Vi var svette av all dansingen, og ønska regnet velkommen!!! Snart hadde vi hele konsert området for oss selv, og startet krig i sølepyttene som dannet seg etterhvert. For en kjempegod idé!
Resultatet var at jeg tok fart, med samlede bein for å smelle ei skjikkelig vannbombe på de andre. Noen kaller det karma, kall det hva faen du vil, jeg landet med beina på bakken som bestod av fliser, det var speilglatt, så beina for opp i lufta, og jeg landa på ræva. Det værste var at jeg ikke en gang var full!!! Alle fikk seg en god latter, både fremmede, og kjente. Heldigvis besitter jeg en god porsjon selvironi, så den som lo høyest var meg!!!

Konserten tok slutt, det var på tide å ta turen hjem. Vi fant Tim, som var delvis kidnappet av ei dame som var hakket tykkere enn the hippotaimusen (Eva's engelske ord for flodhest), jeg spytta øl på under paraden. Dama ville ikke gi slipp på Tim som er et nydelig stykke sør afrikaner med i følge ham selv stor beinbygning. Tim var livredd, og en tanke kvalm. Dama ga ham konstante klemmer, og ifølge Tim, her face smells like a fuckin arse!!! Vi fikk heldigvis dratt ham vekk til slutt, uten at Joe behøvde å spille kjæresten hans!

Vi fant oss en Van, som tok oss til Niteroi, og mens vi satt der og ante fred og ingen fare klokka seks om morgenen over Niteroi brua, ble vi mer eller mindre truet av Cristina til å møtes klokken ett dag etter... Siste dagen med feiring skulle utnyttes til det fulle.

-GILZ
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gilzgonewild

gilzgonewild

26, Stavanger

Kvinnfolk på 25+ som nok en gang pakker sekker å flyr til Brasil. Skal jobbe som frivillig i barnehage i ca 5 måneder, oppleve fotball VM, og delta på tidenes fotballfest, og loffe rundt i et av nabolandene i ca 1 måned. 7måneder på tur, og resten av livet med minnene. Lurer du på noe, legg igjen en komentar, eller send en mail til nundal_therese@live.no Hvis det tar lang tid før jeg svarer er det bare fordi jeg venter til jeg har tid til å svare skikkelig. #Brasil #Rio #Reise #VM2014 #frvillig_arbeid #backpacking

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits